SteelSeries Rival 3 Wireless tak çıkar yapmadan çalışmyor

arsenic123

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 3 ay kadar önce SteelSeries'in Rival 3 Wireless faresini satın aldım. Kullanımından ve rahatlığından çok memnunum. Fakat son 1-2 haftada gözüme bir şey çarpmaya başladı ve gerçekten can sıkıcı hale geldi. Bunun sebebini hiç bilmiyorum. İlk kablosuz fare deneyimim olduğu için de bilenleriniz olabilir diye sizlere danışmak istedim. Konuyu şöyle ifade edeyim;

Fareyi altındaki tuştan kapatıp, bilgisayarı kapatmak.
Bilgisayar kapanırken fareyi kapatmak.
Bilgisayarı kapattıktan sonra fareyi kapatmak.
Fareyi hiç kapatmadan bırakıp bilgisayarı kapatıp, ertesi günü tekrar açmak.

Bu aşamalardan sonra şans eseri bazen fareyi açtığımda çalıştı, bazen tıkladığımda hareket etti evet. Fakat %90'ında farenin USB'sini çıkart-tak yapmam gerekti. Sürekli fareyi çıkart-tak yapmaktan, tabiri caize USB girişim "yalama" olacak. Yani farenin USB'si takılıyken çıkart-tak yapmadan normal bir şekilde kullanma yolum yok mu acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gönderin hocam direkt yenisiyle değişir, pillerini vb. kontrol eder misiniz?

Servise gönderin hocam direkt yenisiyle değişir, pillerini vb. kontrol eder misiniz?
Farenin çalışmasıyla ilgili en ufak bir sıkıntı yok. Sadece bilgisayarı akşamları her kapattığımda sabahına tekrar usb yi çıkarıp takmam gerekiyor. Pillerinde de problem yok gibi. Çünkü 2 farklı pil markasının şarjlı pillerini sırayla kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…