Emirhandino
Hectopat
Selamlar, ben daha yeni SteelSeries Rival 3 Wireless mouse aldım fakat mouse sürekli olarak takılıyor. Bunun çözümü mouse padi mi değiştirmek? Yoksa var mı başka çözüm?
Başka yüzeyde ve başka bir PC'de deneme imkanınız var ise deneyin.
Yoksa iade/değişim başlatın.
Emin misiniz? Çünkü bir ürünün hatalı olup olmadığını açmadan nasıl anlayabilirsin ki?İade açılmamış kutularda oluyormuş.
Emin misiniz? Çünkü bir ürünün hatalı olup olmadığını açmadan nasıl anlayabilirsin ki?
Hayır hocam. Yasal olarak 14 gün içimde iade hakkınız var. Ancak bazen mağazadan görerek alırsanız firma bunu yoksayıyor.İşte d&r saçmalığı aradım eğer ürün açılmış ve kullanılmışsa iade edilemez diıyorlar
Hayır hocam. Yasal olarak 14 gün içimde iade hakkınız var. Ancak bazen mağazadan görerek alırsanız firma bunu yoksayıyor.
Hepsiburada üzerinden aldığım klavye ve fareyi iki gün kullanıp beğenmediğim gerekçesi ile iade ettim. Almak zorundalar eğer ambalaja zarar vermediyseniz.
@Emirhandino bir de USB 3.1 (girişi mavi olacak) varsa bilgisayarınızda oraya takar mısınız alıcıyı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.