A anilemr Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Aylardır SteelSeries Rival3 Wireless faRE kullanmaktayım. Driver uygulamasından tuş ayarları yaparken scroll tuşuna yanlışlıkla başka bir tuş atadım ve düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?
Aylardır SteelSeries Rival3 Wireless faRE kullanmaktayım. Driver uygulamasından tuş ayarları yaparken scroll tuşuna yanlışlıkla başka bir tuş atadım ve düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?
Ahmet_Serdar_Akıncı Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 SteelSeries GG üzerinden makro ve diğer atmaları sıfırlayabilrisiniz.
A anilemr Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 Ahmet_Serdar_Akıncı dedi: SteelSeries GG üzerinden makro ve diğer atmaları sıfırlayabilrisiniz. Genişletmek için tıkla... Onu bulamadım işte.
Ahmet_Serdar_Akıncı dedi: SteelSeries GG üzerinden makro ve diğer atmaları sıfırlayabilrisiniz. Genişletmek için tıkla... Onu bulamadım işte.