Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Hangisi daha iyidir? Onu alacağım. Ve SteelSeries Aerox Wireless alınır mı sizce? Sensör açısından önemli benim için. Son düzenleme: 22 Mayıs 2024
Hangisi daha iyidir? Onu alacağım. Ve SteelSeries Aerox Wireless alınır mı sizce? Sensör açısından önemli benim için.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 22 Mayıs 2024 #2 Cratiys dedi: Hangisi daha iyidir? Onu alacağım. Ve SteelSeries Aerox Wireless alınır mı sizce? Sensör açısından önemli benim için. Genişletmek için tıkla... SteelSeries mouseleri genellikle fiyatına göre çöp ss prime dışında. Hyperx pulse fire haste al.
Cratiys dedi: Hangisi daha iyidir? Onu alacağım. Ve SteelSeries Aerox Wireless alınır mı sizce? Sensör açısından önemli benim için. Genişletmek için tıkla... SteelSeries mouseleri genellikle fiyatına göre çöp ss prime dışında. Hyperx pulse fire haste al.
Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 464250 dedi: SteelSeries fareleri genellikle fiyatına göre çöp SS Prime dışında. HyperX Pulse fire haste al. Genişletmek için tıkla... Şu anda ucuza steelseriex Aerox Wireless yakaladım. Sizce ucuz diye bir bakmalı mıyım? Sensörü iyi midir?
464250 dedi: SteelSeries fareleri genellikle fiyatına göre çöp SS Prime dışında. HyperX Pulse fire haste al. Genişletmek için tıkla... Şu anda ucuza steelseriex Aerox Wireless yakaladım. Sizce ucuz diye bir bakmalı mıyım? Sensörü iyi midir?
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 22 Mayıs 2024 #4 Cratiys dedi: Şu anda ucuza steelseriex Aerox Wireless yakaladım. Sizce ucuz diye bir bakmalı mıyım? Sensörü iyi midir? Genişletmek için tıkla... Ne kadar ucuz olduğuna bağlı eğer güzel bir indirimse alınabilir.
Cratiys dedi: Şu anda ucuza steelseriex Aerox Wireless yakaladım. Sizce ucuz diye bir bakmalı mıyım? Sensörü iyi midir? Genişletmek için tıkla... Ne kadar ucuz olduğuna bağlı eğer güzel bir indirimse alınabilir.
Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 464250 dedi: Ne kadar ucuz olduğuna bağlı eğer güzel bir indirimse alınabilir. Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye. Ben bu fareyle FPS oyunları oynayacagım sensör açısından sıkıntı çıkarmasa iyidir. Eski farem Cooler Master M711'di şimdikiyle nasıl bir benzerlik var hiç bilmiyorum. 464250 dedi: Ne kadar ucuz olduğuna bağlı eğer güzel bir indirimse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçem 1500 daha iyi fareler var mıdır? Son düzenleme: 22 Mayıs 2024
464250 dedi: Ne kadar ucuz olduğuna bağlı eğer güzel bir indirimse alınabilir. Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye. Ben bu fareyle FPS oyunları oynayacagım sensör açısından sıkıntı çıkarmasa iyidir. Eski farem Cooler Master M711'di şimdikiyle nasıl bir benzerlik var hiç bilmiyorum. 464250 dedi: Ne kadar ucuz olduğuna bağlı eğer güzel bir indirimse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçem 1500 daha iyi fareler var mıdır?