SteelSeries Rival 3 Wireless vs Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

Berk Yal

Picopat
Katılım
26 Haziran 2024
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim sorum yakında bilgisayar alacağım için ekipman arıyorum sistem, monitör ve kulaklığa karar verdim tek eksiğim mouse kaldı. Şimdi ben 2 adet mouse buldum ikisi de Wireless ikisinden hangisi daha iyidir? Diye size danışmak isterim, genel olarak oyun oynamak üzerine bilgisayar alacağım için ekipmanlarında buna uygun olmasına önem veriyorum, Razer ve SteelSeries bu kategoride adını duyurmuş markalardan. İki mouse arasında küçük bir meblağ bulunmaktadır aslında Razer'i seçmiştim fakat SteelSeries Rival 3 Wireless ile aynı fiyatta olduğunu öğrendim (Razer'den önce SteelSeries Rival 3 kablolu haline bakıyordum ve içime sinmisti) YouTube'da hiç karşılaştırma vb. bulamadığım için buraya danışıyorum. İki fareyi de oyun için kullanacağım için kraterlerim düşük tepkime süresi vb. dir. İyi günler cevaplarınızı bekliyorum.
 
Rival 3 Wireless kullanıyorum 2 seneyi geçti içinde toz mu birikti ne oldu bilmiyorum ama 2 senenin sonunda scroll tuşu tam çalışmamaya başladı. Yukarı yapınca gitmiyor, bazen aşağı gidiyor. Aşağı yapınca arada yukarı gidiyor vb. zaten çok yüksek bütçe faresi değil diye biliyorum. Onun dışında sensörüyle ilgili bir muhabbet var az sonra aşağı yazar çok bilmiş bir arkadaş, fareyi kötüler. Tamamen gereksiz bir detay. Hiçbir zararını görmedim fark bile edilmiyor oynarken. Mouse bir santimin beşte biri kadar havada durunca sanki yere temas ediyormuş gibi çalışmaya devam ediyor. Hiçbir oyunda problem yaratmadı bana. Al veya alma demiyorum, söylediğim gibi 2 yıl sonunda scroll tuşu düzgün çalışmamaya başladı, odam tozlu olduğundan dolayı da olmuş olabilir. Onun dışında hiçbir problemini görmedim son derece rahat ve kullanışlı. Diğer fareyle ilgili pek bilgim yok sadece kullandığım farenin detaylarını aktarmak istedim.
 
DAV2X kullanıyorum, elin küçükse alma. Mouse pilli olduğundan ağır. Şekli şemali içine hiç sinmeyebilir. Mousu yanlardan tutup kaldırmak işkence. Ek olarak pil stoğu yapman lazım.
Ama bunların haricinde güzel bir sensörü var, eline oturursa tadından yenmez.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı