SteelSeries Rival 300 vs Razer Deathadder Chroma

ThalesBY

Megapat
Yer
Sivas/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Amazon'dan mouse siparişi vereceğim fakat "SteelSeries Rival 300" ve "Razer Deathadder Chroma" modelleri arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa kullandığı mouseların ne gibi artı veya eksi yönü var bilgilendirirse gerçekten mutlu olurum ikisinin fiyatı da şu şekilde:

- Steelseries Rival 300 : 60 dolar (186,70 TL)
- Razer Deathadder Chroma : 65 Dolar (201,54 TL)

Rival 300 kullanıyorum bir süredir. Tuşları aramıyorsun, hepsi belirgin ve düzgün konumlandırılmış.
Uzun süre bırakmadığında ter yapabiliyor.

Rival 300 kullanıyorum bir süredir. Tuşları aramıyorsun, hepsi belirgin ve düzgün konumlandırılmış.
Uzun süre bırakmadığında ter yapabiliyor.
FPS oyunlarda bileğiniz zorlanmadan döndürebiliyor musunuz ?

1-2 saat bırakılmadığı sürece yapıyor, çoğu fare aynı yüzeyindeki malzemeden dolayı.

Merhaba ben de Deathadder kullanıcısıyım aynı şekilde terleme yapıyor hangisini beğendiyseniz onu alın.

1-2 saat bırakılmadığı sürece yapıyor, çoğu fare aynı yüzeyindeki malzemeden dolayı.

Merhaba ben de Deathadder kullanıcısıyım aynı şekilde terleme yapıyor hangisini beğendiyseniz onu alın.

Teşekkür ederim artık hangisini alacağım ruh halime kaldı Logitech G402 modelini de araştırsam iyi olur üçü arasında bir seçim yapabilirim.

Logitech G402 çok az makro tuşu barındırıyor, biraz bütçeyi arttırırsanız G502 alabilirsiniz. Logitech Oyun Yazılımı ile bence çok güzel bir destek sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…