Steelseries Rival 300 vs Razer Deathadder

EgeTunaBakır

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse'm kırıldı bende yeni bir mouse alıcağım fakat Rival 300'le Deathadder arasında kaldım. 2'sinden birini kullanan arkadaş varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS odaklı oyun oynuyorsan Steelseries Rival 300 işini görecektir. Görüntü / Kalite açısından Razer Deathadder de oldukça güzel. Ama ben olsam Razer'i tercih ederdim,bana daha hoş geliyor.

Razer, synapse programı aracılığıyla ürünlerindeki hataları ve destekleme problemlerine update ile çözüm seçeneği sunar. Yani ileriki zamanlarda farede tracking veya lighting sorunları ile karşılaşırsanız halletmeniz kolay olur. Bana göre en sağlam donanımı ve yazılımı razer yapıyor (mamba chroma kullanıcısıyım)

Bi mağazada ikisini de deneyebilir ve eline uygun olanı alabilirsin. İkisi arasında fark olduğuna pek inanmıyorum Rival 300 kullanıcısıyım memnunum.

Birde Diamondback var amazonda indirime girmiş fakat emin olamıyorum çünkü kötü diyenler var sizce nasıl
?

Bi mağazada ikisini de deneyebilir ve eline uygun olanı alabilirsin. İkisi arasında fark olduğuna pek inanmıyorum Rival 300 kullanıcısıyım memnunum.
Razer, synapse programı aracılığıyla ürünlerindeki hataları ve destekleme problemlerine update ile çözüm seçeneği sunar. Yani ileriki zamanlarda farede tracking veya lighting sorunları ile karşılaşırsanız halletmeniz kolay olur. Bana göre en sağlam donanımı ve yazılımı razer yapıyor (mamba chroma kullanıcısıyım)
Çoğunlukla CS:GO oynuyorsanız önerim kesinlikle budur. :) Zowie EC2-A Kablolu Oyuncu 3200 dpi Mouse
FPS odaklı oyun oynuyorsan Steelseries Rival 300 işini görecektir. Görüntü / Kalite açısından Razer Deathadder de oldukça güzel. Ama ben olsam Razer'i tercih ederdim,bana daha hoş geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı