Tiwamne Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşcı 6 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar şu anda N11'de Mobile özel 180 TL. Sizce almalı mıyım? Bu fiyata önerebileceğiniz daha iyisi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2019
Arkadaşlar şu anda N11'de Mobile özel 180 TL. Sizce almalı mıyım? Bu fiyata önerebileceğiniz daha iyisi var mıdır?
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #2 O fiyata daha iyisi yokda enayi gibi hissettim 110 u 180 e almıştım cok memnunum
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Eylül 2019 #3 @Lostt mouse elinize oturduktan sonra önemli değil ve zaten sensörleri aynı Steelseries Rival 300S elinize oturacağını düşünüyorsanız kesinlikle alınır çok iyi fiyat.
@Lostt mouse elinize oturduktan sonra önemli değil ve zaten sensörleri aynı Steelseries Rival 300S elinize oturacağını düşünüyorsanız kesinlikle alınır çok iyi fiyat.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.961 Çözümler 7 6 Eylül 2019 #4 300S + QCK Mouse Pad satın aldım yakın zamanda. Fare güzel ama elin küçükse almanı önermem. Büyük eller için yapılmış.
300S + QCK Mouse Pad satın aldım yakın zamanda. Fare güzel ama elin küçükse almanı önermem. Büyük eller için yapılmış.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 6 Eylül 2019 #5 Marloxe dedi: 300S + QCK Mouse Pad satın aldım yakın zamanda. Fare güzel ama elin küçükse almanı önermem. Büyük eller için yapılmış. Genişletmek için tıkla... QCK Mousepad'in boyutu nedir? Eğer medium ise küçük geliyor mu?
Marloxe dedi: 300S + QCK Mouse Pad satın aldım yakın zamanda. Fare güzel ama elin küçükse almanı önermem. Büyük eller için yapılmış. Genişletmek için tıkla... QCK Mousepad'in boyutu nedir? Eğer medium ise küçük geliyor mu?
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.961 Çözümler 7 6 Eylül 2019 #6 sentiusz dedi: QCK Mousepad'in boyutu nedir? Eğer medium ise küçük geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Aldığım yerde boyutu yazmıyor fakat boyutu gayet yeterli.
sentiusz dedi: QCK Mousepad'in boyutu nedir? Eğer medium ise küçük geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Aldığım yerde boyutu yazmıyor fakat boyutu gayet yeterli.
Tiwamne Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşcı 6 Eylül 2019 #7 Elim küçük değil ortalama yada büyük bana göre. Yine başlıktan ceza aldım. [emoji52] Düzenleyen arkadaşta kendi düzenledigi başlığı birdaha düzeltmiş kendisinede ceza verdi mi acaba [emoji2]
Elim küçük değil ortalama yada büyük bana göre. Yine başlıktan ceza aldım. [emoji52] Düzenleyen arkadaşta kendi düzenledigi başlığı birdaha düzeltmiş kendisinede ceza verdi mi acaba [emoji2]