LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2018 #1 Daha alalı 3-4 ay oldu fakat, mouse ara sıra ben 1 tane basmama rağmen, 2x click yapıyor yazılım ile sorun çözülebilir mi tepkime ile alakalı ayrı bir ayar yapılıyor mu? Yoksa teknik servise geri göndermeyi düşünüyorum.
Daha alalı 3-4 ay oldu fakat, mouse ara sıra ben 1 tane basmama rağmen, 2x click yapıyor yazılım ile sorun çözülebilir mi tepkime ile alakalı ayrı bir ayar yapılıyor mu? Yoksa teknik servise geri göndermeyi düşünüyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Ekim 2018 #2 Başta böyle bir sorun olmadıysa büyük ihtimal teknik bir sorundur. Servisine gönderin.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2018 #3 Jira dedi: Başta böyle bir sorun olmadıysa büyük ihtimal teknik bir sorundur. Servisine gönderin. Genişletmek için tıkla... Başta yoktu göndericem kısa zaman için de
Jira dedi: Başta böyle bir sorun olmadıysa büyük ihtimal teknik bir sorundur. Servisine gönderin. Genişletmek için tıkla... Başta yoktu göndericem kısa zaman için de