SteelSeries Rival 310 pişmanlığı

2019 yılında almış olduğum bu mouse yaklaşık 7-8 ay sonra çift tıklama sorunuyla garantiye göndermiştim yenisiyle değişimi yapıldı o günden beri yenisini kullanıyorum. Garantisi biteli yaklaşık 2 ay oldu şimdi yine bozuldu, bu sefer de sol ve sağ tıka basılı tuttuğunda algılamıyor. Amacım markayı kötülemek değil fakat 4-5 sene boyunca Bloody marka daha uygun bir fiyatlı bir mouse kullanmıştım ve bundan daha yoğun kullanmama rağmen bir kere bile bir şeyi bozulmadı ve hala sapasağlam, garanti yüzü görmeden duruyor ama bu mouse senede 1 arızalanıyor. Markası SteelSeries olan bir şeyi alırken bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. Sağlamlık konusunda hiç iyi değiller ama ergonomisi iyi alıştığım için başka mouse da kullanmayı düşünmüyorum şimdilik. Servisi bunu ücret karsılığında yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2019 yılında almış olduğum bu mouse yaklaşık 7-8 ay sonra çift tıklama sorunuyla garantiye göndermiştim yenisiyle değişimi yapıldı o günden beri yenisini kullanıyorum. Garantisi biteli yaklaşık 2 ay oldu şimdi yine bozuldu, bu sefer de sol ve sağ tıka basılı tuttuğunda algılamıyor. Amacım markayı kötülemek değil fakat 4-5 sene boyunca Bloody marka daha uygun bir fiyatlı bir mouse kullanmıştım ve bundan daha yoğun kullanmama rağmen bir kere bile bir şeyi bozulmadı ve hala sapasağlam, garanti yüzü görmeden duruyor ama bu mouse senede 1 arızalanıyor. Markası SteelSeries olan bir şeyi alırken bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. Sağlamlık konusunda hiç iyi değiller ama ergonomisi iyi alıştığım için başka mouse da kullanmayı düşünmüyorum şimdilik. Servisi bunu ücret karsılığında yapar mı?
A4Tech > SteelSeries.

Hayır ilgisi yok A4 de oyun ürünleri yapıyor sonuçta ama genel olarak Steelseries daha kaliteli ürünler üretiyor. Ha ben de memnun kalmadım birkaç kez ama abartmaya gerek yok her ürün parasının karşılığı sonuçta.
Benim fare Trust, 15 TL'ye aldım 3 sene önce, nasıl olduysa hala çalışıyor :D (DPI tuşu dışında)
A4Tech Bloody alan birisi 10-15 sene kullanır.

Biraz senin şansına kötüsü gelmiş. Kalite olarak kötü değildir. Ancak ben de Rival 310 aldığıma pişman olmuştum ergonomisi sebebiyle.

Hocam hadi birisi kötü denk geldi. Diğer gönderdikleri sıfır fare aynı şekil kötü. O yüzden güvenim gitti bu markaya. Benim de elime tutuş şeklime çok uygun olduğu için yaptırmayı düşünüyorum, çok alıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı