İkinize de sakın diyeyim. Rival 310'da Omron D2FC serisi switch kullanılmış durumda. Bu serinin sonundaki C harfi Çin üretimi olduğunu gösteriyor. Çin üretimi oluşundan bağımsız olarak az bir araştırma yaparsanız internette( ingilizce yapmanız lazım) bu switchin 3-5 aya her kesi isyana bağlattığını göreceksiniz(onlardan biriyim) Switch o kadar b.ktan ki omron'un kendi sitesinde datasheeti yok ne de herhangi yerde. Tam modeli
D2FC-F-K(50M) Nette bir adet datasheet var switch'e dair oda içi imzalı değil smileyli. D2F serisi switch alıp değiştireyim dedim, çin üretimi ile japon üretiminin arasında boyutları dahi uymuyor. Ha ilk seriler sorunludur, sonraki serilerde switch değişmiştir(bir çok marka modelde görülen bir durum) onu bilemem ancak herhangi açıklama görmedim konuya dair. Resmi bir açıklama var rival 310'ların ilk serilerinin hatalı üretildiğine dair ama konu switch değil. Gayet memnun bir steelseries kullanıcısı olarak 3. mouse'da isyan ettim. Tercih sizin yine de. Araştırıp öyle alın alacaksanız da ya da Steelseries Türkiye distribütörü ile iletişime geçin ki(ben daha önce farklı konu için geçtim) on numara müşteri memnuniyeti sağlayan, sektörde ülkenin en büyük firmalarından ancak bu konuda bilgileri olduklarını sanmıyorum. Gönderirsiniz, yerine yenisini gönderirler bu kadar.
Ayrıca rival 310 alacak biri bu mouse'ı zaten almasın. Bu linkteki mouse moba için üretilmiş mouse. Fikrin olmamasına dair kabaca anlatayım, etrafı bol tuşlu mouselar makro atayıp kısayol kullanımına bol ihtiyaç duyacağın oyunlar için üretilmiştir. Karakter kasılan online oyunlar diyeyim kısaca. Rival 310 vb mouselar da buna ihtiyaç duymadığın oyunlar için geliştirilmiştir. Ha ondan alayım ne olacak fazla tuş zarar getirmez diyeceksin ancak ergonomik olmuyor pubg cs vb oyunlar için. Ağırlıklı olarak oynadığın tarza göre mouse seçmen iyi olacaktır.