James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 5 Mart 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Değil ama Rival 3'teki sensör çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dediğim gibi çok önceden almışım. O zaman ne sensör ne bir şey biliyorum 10.000 DPI bir de RGB görünce almıştım. (Şimdi olsa almazdım)
Samotne Ciasteczka dedi: Değil ama Rival 3'teki sensör çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dediğim gibi çok önceden almışım. O zaman ne sensör ne bir şey biliyorum 10.000 DPI bir de RGB görünce almıştım. (Şimdi olsa almazdım)
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 5 Mart 2021 #12 Hocam civardaki BİM'lere bakmak için çıkıyorum şimdi belki bana da çıkar
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 5 Mart 2021 #13 "Hayret, gittiğiniz BİM'deki çalışanın tanıdığına gitmediğine şaşırdım. Çok iyi fiyat, hayırlı olsun.
"Hayret, gittiğiniz BİM'deki çalışanın tanıdığına gitmediğine şaşırdım. Çok iyi fiyat, hayırlı olsun.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 5 Mart 2021 #14 Obirciga dedi: Sabah BİM'e gittim. Elektronik stan da gittim, bir de ne göreyim? SteelSeries Rival 3, hemen etiketine baktım ve 140 TL olduğunu gördüm ve hemen aldım. Sizce iyi etmiş miyim? Genişletmek için tıkla... Bir de hocam kutu sıfır mıydı açılmış mıydı bakabildiniz mi?
Obirciga dedi: Sabah BİM'e gittim. Elektronik stan da gittim, bir de ne göreyim? SteelSeries Rival 3, hemen etiketine baktım ve 140 TL olduğunu gördüm ve hemen aldım. Sizce iyi etmiş miyim? Genişletmek için tıkla... Bir de hocam kutu sıfır mıydı açılmış mıydı bakabildiniz mi?
Obirciga Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #15 Jex Blake dedi: Bir de hocam kutu sıfır mıydı açılmış mıydı bakabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Sıfırdı. Jelatinleri üstünde duruyordu kablosu da bağlıydı.
Jex Blake dedi: Bir de hocam kutu sıfır mıydı açılmış mıydı bakabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Sıfırdı. Jelatinleri üstünde duruyordu kablosu da bağlıydı.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 5 Mart 2021 #16 Faturası var mı merak ettim
A Albora Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 261 5 Mart 2021 #17 Hayırlı olsun. İlk defa duydum sizden böyle bir şey. Yaşadığınız yer yerleşim yeri mi diye sorasım bile geldi. XDD
Hayırlı olsun. İlk defa duydum sizden böyle bir şey. Yaşadığınız yer yerleşim yeri mi diye sorasım bile geldi. XDD