429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 Hangisi daha iyidir? Oyun için kullanacağım ölçüleri aynı sayılır elime iyi oturur diye düşünüyorum. SteelSeries Rival 5 SSM62551 Optik 9 Tuş 18000 CPI RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Gaming gecesinde uygun bir fiyata düşerse alabilirim. Razer Basilisk V2 Mouse Fiyatı ve Özellikleri Razer Basilisk V2 Mouse özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Onun dışında düşündüğüm ürün.
Hangisi daha iyidir? Oyun için kullanacağım ölçüleri aynı sayılır elime iyi oturur diye düşünüyorum. SteelSeries Rival 5 SSM62551 Optik 9 Tuş 18000 CPI RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Gaming gecesinde uygun bir fiyata düşerse alabilirim. Razer Basilisk V2 Mouse Fiyatı ve Özellikleri Razer Basilisk V2 Mouse özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Onun dışında düşündüğüm ürün.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.395 Çözümler 8 Yer Bodrum 27 Mayıs 2022 #2 Focus+ olduğu için düşünmeden direkt Basilisk V2 alıp geçerdim.