SteelSeries Rival 5 vs Logitech G PRO X Superlight

Mstfxq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Tİ 16GB
R5 7600X
PRO B650M-B
32GB 6000MHZ
1TB M.2.
Meslek
Öğrenci
Selamlar, ağırlıklı rekabetçi oyunlar için mouse bakıyordum ilk başta bütçemi Max 3K civarı tutmaya çalışacaktım fakat herkes Logitech G Pro X Superlight 2 önerdi.
Haliyle biraz fazla geldi. SteelSeries'in Rival 5 modeli hoşuma gitti sizce aradaki farka değer mi? Rival 5 alınır mı?

Kesinlikle G PRO X hocam tartışmaya bile gerek yok bir çok + yönü mevcut

Siteden karşılaştırmaya bakıp kendiniz de aradaki farkı anlayabilirsiniz eğer bütçeniz uygunsa G PRO X Rival 5 e göre çok daha iyi.
Birde Rival 5 80+ gram bir mouse eğer daha önce orta ağırlıkta mouse kullanmadıysanız önermem.

Kıyasladıgınız iki mouse un fıyatına bakar mısınız? G PRO cok ıyı bır mouse tabii ki de ama fıyat olarak 3X bır fark var nereden bakarsan bütçen uygunsa alabılırsınç.

Rival 5 gereksiz ağır ve herkesin eline hitap etmeyen türden bir ürün, ayrıca bu fiyata da kablolu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Alternatif olarak;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...e-siyah-kablosuz-oyuncu-fiyati,261933634.html (Pembe-Mavi modelini kullanıyorum, harika ötesi bir ürün)

İkisi de tırt. Wraith’e bak. Lamzu maya x iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…