SteelSeries Rival 600 vs Logitech G402 hyperion Fury

cany98

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, konu başlığındaki iki mouse arasında kaldım. Fiyatları arasında çok bir fark yok. SteelSeries 369 TL, Logitech 328 TL. Ayrıca da V3.5 sistemini almayı düşünüyorum bu sistemin yanında Logitech G402 Hyperion Fury 249TL'ye alınabiliyor. Hangisini neden önerirsiniz veya önermezsiniz tavsiyelerinizi almak isterim bunun yanı sıra varsa farklı ürün tavsiyeleriniz onları da paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Rival 600'ün kenarlarındaki plastik gripler birkaç ay sonra atmaya başlıyor, böyle kronik bir sorunu var.
G402'yi 4 yıl boyunca kullandım, herhangi bir sorunu yoktur ve palm grip tutuyorsanız oldukça iyidir ancak biraz eski kaldığını söylemem gerek. AM010 sensörünü kullanıyor, 2000 DPI üstünde smoothing var.

Yeni nesil mouselara bakabilirsiniz.

G402 mouse yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Sırf yenilik olsun diye rival 600 eklemesi yapmayı planlıyorum. İkisi de iyi mouselar. Deneme şansınız varsa deneyerek almanızı tavsiye ederim.

Rival 600 almadan önce bana da dediler yapışkan sorunu var diye pek kulak asmadım ve gerçekten var. Aynısını sen de yapma diye söylemek istedim

G402 de Rival 600’e rakip olabilecek bir mouse değil.

Onun yerine daha güncel Rival 600 parasına çok sayıda seçenek mevcut. Özet olarak ikisini de alma derim.

Yapışkan sorunu derken neresindeki yapışkanı acaba? Ayrıca ne önerirsiniz?

Tam olarak hangi sebeple acaba? Teknik bi veri paylaşabilir misiniz? Bilmediğimiz bir şey varsa öğrenmiş oluruz.

Bütçen ne? Bahsettiğin ağır fareler yerine bence hafif fareler daha iyi. Tabii ki senin için bilemem. G305 modelini alabilirsin bence. Hem wireless hem de hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…