E. Güner Decapat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 22 4 Nisan 2019 #1 Merhabalar. Şu zamanlarda bir fareye ihtiyacım var. Oyun ve çizim yapmak amaçlı almayı düşünüyorum. Öncelikli olarak oyun amaçlı. Bu iki fare arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar. Şu zamanlarda bir fareye ihtiyacım var. Oyun ve çizim yapmak amaçlı almayı düşünüyorum. Öncelikli olarak oyun amaçlı. Bu iki fare arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
shade_boi Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mech Eng 4 Nisan 2019 #2 Ne tarz oyunlar oynadığınıza bağlı.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2019 #3 FPS oyunları oynuyorsanız Rival 600 önerebilirim. Ancak eliniz küçükse rahat edemeyebilirsiniz.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 4 Nisan 2019 #4 Kesinlikle Deathadder Elite. Rival 600 konfor ve malzeme kalitesi açısından iyi bir fare değil, ayrıca Deathadder çok daha konforlu.
Kesinlikle Deathadder Elite. Rival 600 konfor ve malzeme kalitesi açısından iyi bir fare değil, ayrıca Deathadder çok daha konforlu.
dirsekdemir Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 289 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2019 #5 Deathadder +
E. Güner Decapat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 22 4 Nisan 2019 #6 Rival 600 kullanım açısından daha mantıklı görünüyor benim için. Rival 600 kullanan birisi varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Rival 600 kullanım açısından daha mantıklı görünüyor benim için. Rival 600 kullanan birisi varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 4 Nisan 2019 #7 Rival 600'ün kronik sorunları sinir bozucu. O seviyede bir farenin aşınma ve yapışkan sorunları olması tercih edilebilirliğini azaltıyor.
Rival 600'ün kronik sorunları sinir bozucu. O seviyede bir farenin aşınma ve yapışkan sorunları olması tercih edilebilirliğini azaltıyor.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 4 Nisan 2019 #8 E. Güner dedi: Rival 600 kullanım açısından daha mantıklı görünüyor benim için. Rival 600 kullanan birisi varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben sahibim ve tercih etmiyorum, bence hem ergonomik olarak hem de malzeme kalitesi olarak başarısız.
E. Güner dedi: Rival 600 kullanım açısından daha mantıklı görünüyor benim için. Rival 600 kullanan birisi varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben sahibim ve tercih etmiyorum, bence hem ergonomik olarak hem de malzeme kalitesi olarak başarısız.
Remaster Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müehendisi 13 Nisan 2019 #9 aroundtheoutside dedi: Ben sahibim ve tercih etmiyorum, bence hem ergonomik olarak hem de malzeme kalitesi olarak başarısız. Genişletmek için tıkla... Ergonomisi kişiden kişiye değişebilir ama malzeme kalitesine kötü demek biraz abes kaçar bence.
aroundtheoutside dedi: Ben sahibim ve tercih etmiyorum, bence hem ergonomik olarak hem de malzeme kalitesi olarak başarısız. Genişletmek için tıkla... Ergonomisi kişiden kişiye değişebilir ama malzeme kalitesine kötü demek biraz abes kaçar bence.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 13 Nisan 2019 #10 Remaster dedi: Ergonomisi kişiden kişiye değişebilir ama malzeme kalitesine kötü demek biraz abes kaçar bence. Genişletmek için tıkla... Sahibim ve durum böyle, ben de istemezdim 330 TL verdiğim ürünün bu şekilde olmasını. Yapışkanlar su gibi akıyor, kauçuklar kayıyor.
Remaster dedi: Ergonomisi kişiden kişiye değişebilir ama malzeme kalitesine kötü demek biraz abes kaçar bence. Genişletmek için tıkla... Sahibim ve durum böyle, ben de istemezdim 330 TL verdiğim ürünün bu şekilde olmasını. Yapışkanlar su gibi akıyor, kauçuklar kayıyor.