Merhaba arkadaşlar. Bende Logitech G300S var, ben beğenmedim. Elime oturmuyor, çok küçük. Everest SGM-X7 aldım o da çok kötü oldu. Sizce Steelseries Rival mı alayım 150 TL'ye, yoksa 50 TL fark vermeyip Logitech G302 mi alayım? Görüşlerinizi bekliyorum.
Bu ürünü tavsiye ediyorum. Mionix türkiye de yoktu ama çok iyi bir firma. Birde mouse hakikaten fark ettiriyor yani 150 tl vermek yerine 50 tl katıp 200 tl verebiliyorsanız çıkarsınız. Steelseries rival çok iyi bir mouse fakat baya büyük üstelik 150 tl ye rival 100 var yani rivalin bir düşüğü sonradan çıkan modeli.
Bir SteelSeries Rival kullanıcısı olarak 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir problemi olmadı önerebilirim. SteelSeries Sensei Raw Frost Blue seçeneklerin arasında olmalı 229tl den 129tl şu anda Gameekstra.com sitesinde.
Bir SteelSeries Rival kullanıcısı olarak 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir problemi olmadı önerebilirim. SteelSeries Sensei Raw Frost Blue seçeneklerin arasında olmalı 229tl den 129tl şu anda Gameekstra.com sitesinde.
Küçük değil aksine küçük eli olanlar için sorun teşkil edebilir gittiğimde test etmiştim ellerim büyük olmasına rağmen rahat bir tutuşu vardı. Ben indirimde olduğu için Rival ı tercih ettim.