Steelseries Rivarl 300S Donma Sorunu

Marvoldo

Kilopat
Daha fazla  
Daha bugün evime kargoyla gelen SteelSeries Rival 300S'de donma sorunu var. Mouseu döndürürken 1-2 sn'de bir takılıyor, bir anlık ilerlemiyor. Bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda benimde başıma geliyor bu durum. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir kullanıyorum bozulduğunu varsaymıştım yenisini almayı düşünüyordum başlığı görene kadar belki yazılımsal bir sorun olabilir gelecek olan güncellemeleri beklemekte fayda var diye düşünüyorum...

Görev Yöneticisini açıp mouse'u ekranda sağdan sola götürürken işlemci kullanımına bakar mısınız? Sürekli bir sağa bir sola hızlıca götürüp CPU kullanımına bakın demek istediğim.

Bende aynı mouse kullanıcısıyım ben baktımtığımda %3-4 kadar çıkıyor işlemci kullanımı Ryzen 1700

Rival 300'lerde böyle bir kronik sorun vardı. Baktığımda 300S kullanıcıları da yaşamış aynı sorunları. Garantiye yollayın.

Yazilim uzerinden rgb aydinlatmayi dongu halinden sabit bir hale getirip deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…