Hasan Bera Mumcu Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 2 Yer istanbul Daha fazla Meslek Makine Mühendisi 6 Nisan 2022 #1 Merhaba, bilgisayara eni format atmış olmama rağmen birden farenin kullanımı durdu. Işıkları yanıyor fakat hiçbir tuş vs çalışmamakta başka bir mouse ile denediğimde oluyor. Bilgisayardan çıkardığımda birkaç saniye duruyor sonra gidiyor.
Merhaba, bilgisayara eni format atmış olmama rağmen birden farenin kullanımı durdu. Işıkları yanıyor fakat hiçbir tuş vs çalışmamakta başka bir mouse ile denediğimde oluyor. Bilgisayardan çıkardığımda birkaç saniye duruyor sonra gidiyor.
Seyithan XI Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 36 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #2 Mouse hakkında bilgim yok ama drivera ihtiyaç duyuyor olabilir.
Hasan Bera Mumcu Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 2 Yer istanbul Daha fazla Meslek Makine Mühendisi 6 Nisan 2022 #3 Seyithan XI dedi: Mouse hakkında bilgim yok ama drivera ihtiyaç duyuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... steelseries uygulamasını indirdim aygıt yoneticisinden güncellestirdim hala aynı
Seyithan XI dedi: Mouse hakkında bilgim yok ama drivera ihtiyaç duyuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... steelseries uygulamasını indirdim aygıt yoneticisinden güncellestirdim hala aynı
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 6 Nisan 2022 #4 Fareyi USB den çıkarıp, sağ, sol ve dpi tuşuna basılı tutarak usb ye geri takın ve 5 saniye kadar bekleyin.
Fareyi USB den çıkarıp, sağ, sol ve dpi tuşuna basılı tutarak usb ye geri takın ve 5 saniye kadar bekleyin.