SteelSeries Sensei Ten lod sorunu var mı?

Bütçe
1000

hctn026

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. SteelSeries Rival 3 mouse aldım fakat lod sorunu olduğu için iade ettim. Şimdi de SteelSeries Sensei Ten fareyi beğendim internette bir kaynak bulamadığımdan lod sorunu var mı yok mu bilemedim kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca Valorant oynuyorum yüksek derecede şu an 58 gram mouse kullanıyorum çok hafif olması rahatsız etti 1000TL bütçede Sensei Ten dışında önerebileceğiniz bir mouse varsa da söyleyebilirsiniz.

Sensei Ten kullandım 3 sene daha 2 hafta önce değiştirdim hantal, ağır ve scrollu bozulduğu için. Önerim XM1r olur. 70 gram ağırlığıyle ne hafif ne ağır ayrıca Sensei Ten kablosu gibi sizi engellemez. Sensei Ten'in rezalet kablosu çok rahatsız ediyor ama LOD sorunu yok bilginize.

lod sorunu nedir? Sensei Ten kullanıyorum.
Merhaba düşük hassasiyette rekabetçi oyun oynuyorsanız fareyi yukarı kaldırıp indirmeniz gerekiyor LOD sorunu olan farelerde fare yukarıda olmasına rağmen algılıyor ve düşük hassassiyette oynamayı imkansızlaştırıyor.

Peki teşekkürler attığınız mouse'u da inceleyeceğim

Kablo konusunda katılıyorum ama o kadar da rahatsız etmiyor. Değiştirilebilir kablosu olsa daha güzel olurmuş.

LOD yok. Eskiden düşük sens oynuyordum ve o LOD sorununu yaşadığım için Sensei Ten'e geçmiştim. LOD sorunu yok ama ben yüksek sense alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…