SteelSeries Sensei Ten vs ASUS ROG Keris

Deff

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, ben kısa bir zaman önce hangi mouse almam gerektiğini hakkında bir konu açmıştım ve ilk başlar cevap verenlerden biri bana SteelSeries Sensei Ten modelini önermişti. Ama sonrasında birisi cevap olarak eğer Sensei Ten bütçesine çıkacaksınız bunu almanızı öneririm deyip ASUS ROG Keris modelini önermişti. SteelSeries mouselarda 1-2 sene sonra kronik bozulmalar meydana geliyor malzeme kalitesi falan kötü demişti ve bende ASUS ROG Keris modelini sipariş vermiştim ama şimdi içimi bir kuşku düştü. Sizce iyi karar vermiş miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneren bendim de keşke diğer konularda da bu kadar şüpheci olsanız.
Rtings puanları:

Sensörün IPS ve G değerlerinde hissedilebilecek fark olmayacaktır çünkü ben 1 saniye içerisinde 400 inch(1000 cm, 10 m) üstünü taratabiliyorum diyen varsa Guinness'e başvurabilir.
Kutu içeriği açısından da yedek switch ve yedek skatez ile ROG Keris önde. ASUS'un diğer bazı modellerinin aksine bu ürün için yabancı forumlarda açılan çift tıklama vb. kronik sorun şikayeti bulunmamakta. Kendim de kullanıyorum, en memnun olduğum 2 mouse'tan birisi.

Hocam yani sadece içime bir kuşku düşünce diğer insanlara da sormak istedim yani bir şey alacaksan ve buna bu kadar da para vereceksen bunu iyice araştırıp sorgulamak benim de hakkım sadece emin olmak istedim. Şüphecilikle bir alakası yok. Ayrıca diğer konularda da derken dediğinizi anlamadım.

Boş verin, hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Hocam yani youtubda araştırsığımda vs. PC hocasının, Donanım Haberin, Noluyo Ya? Nın böyle CS:GO şampiyonları neden hu fareyi kullanıyor falan filan gibi videolara denk gelmiştim üstüne üstlük konularda da daha çok Sensei Ten'i desteklediklerini görmüştüm o yüzden böyle bir şey yazmıştım.

Size tavsiye, Youtube'daki önerileri dikkate almayın, %99,99'u reklam aldıkları için video çekiyorlar. Yalnızca merak ettiğiniz noktaları incelemek için arama yapın orada. Bir kere o bahsettiğiniz 2. kanalın bilgisayarla/oyunla alakası yok, dümdüz güzel para verildiği için çekmişler. Steelseries ve Logitech sever zaten bu işleri.

Bende anlam verememiştim zaten kanallarının konseptine uygun olmayan bir videoydu. Teşekkür ederim hocam beni aydınlattığınız için ben de açık söylemek gerekirse titiz ve kuşkulu bir insanım ne alırsam içim rahat olacak şekilde almaya çalışırım o yüzden tekrar böyle bir konu açtım ama sizin sayenizde artık içimde herhangi bir şüphe yok çok teşekkür ediyorum size umarım sizi sinirlendirmemişimdir ayrıca hem bu konuda hem de önceki konuda cevaplarınızı çözüm olarak işaretleyeceğim

Estağfurullah, en fazla gelince deneyip ona göre iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…