M MrGokhan Hectopat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Steelseries Sensei 5700 Dpi Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Steelseries Rival 300 CS:GO Fade Edition Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bir arkadaşım şu mouse de önerdi Zowie EC2-A Siyah Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bu üçü arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Steelseries Sensei 5700 Dpi Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Steelseries Rival 300 CS:GO Fade Edition Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bir arkadaşım şu mouse de önerdi Zowie EC2-A Siyah Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bu üçü arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Ali Keskin Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #2 Zowie Ec2-a öneririm.
M MrGokhan Hectopat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #3 Zowie EC1-A Siyah Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da. Sanırım bunu alacağım. Ama tuş atayabiliyor muyuz yandaki tuşlarına makro yapabiliyor muyuz?
Zowie EC1-A Siyah Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da. Sanırım bunu alacağım. Ama tuş atayabiliyor muyuz yandaki tuşlarına makro yapabiliyor muyuz?