SteelSeries Rival 5 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ama klavye ve kulaklık olarak hala bir şeye tam karar veremedim.
Şu anlık bir bütçem yok öneride bulunursanız sevinirim. Sadece kaliteli olsun hocam yeter.
SteelSeries Rival 5 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Şu anlık bir bütçem yok öneride bulunursanız sevinirim. Sadece kaliteli olsun hocam yeter.
Klavye Apex 7 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Kulaklık Arctis 5 kullanıyorum. Ondan da memnunum. 3 ve 5 arasında fiyat farkı az ise 5 almak daha mantıklı.
Mouse olarakta Rival 650 wireless almayı planlıyorum. Bütçe biraz daha kısıtlıysa Rival 5 te güzel bir mouse. İndirimleri beklemeni tavsiye ederim.
İlla SteelSeries olmucaksa mouse için Glorious markasınıda tavsiye ederim.
www.akakce.com
Klavye Apex 7 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Kulaklık Arctis 5 kullanıyorum. Ondan da memnunum. 3 ve 5 arasında fiyat farkı az ise 5 almak daha mantıklı.
Mouse olarak da Rival 650 Wireless almayı planlıyorum. Bütçe biraz daha kısıtlıysa Rival 5'te güzel bir mouse. İndirimleri beklemeni tavsiye ederim.
İlla SteelSeries olmucaksa mouse için Glorious markasınıda tavsiye ederim.