Steelseries Siberia 150 mi Logitech G230 mu ?

SS 150 vs G230

• Steelseries siberia 150

Oy: 3 100,0%
  • Logitech G230

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
İki markanın da kulaklığını kullandım ancak Steelseries'in bu modeli değildi o yüzden Logitech üzerinden tavsiyede bulunacağım. CsGo Lol gibi oyunlarda g230'un ses kalitesi ve mikrofondan giden ses net ve temizdi müzik ve filmlerde ise fiyatına göre beklediğimden çok daha iyi çıktı diyebilirim.Kulaklık kulağı tamamen kaplıyor ve dışardan sesi baya bir engelliyor. Logitech'in kalitesini zaten konuşmaya gerek yok baya sağlam bir kulaklık eline alınca hemen farkediliyor zaten.Eksi yönlerine gelirsek belli bir süreden sonra terleme ve baş ağrısı yapıyordu bende kişiden kişiye değişebilir tabi bu ve kablosu çok uzun neyi düşünerek o kadar uzun kablo yaptılar bilmiyorum.
Steelseries içinde eğer bütçeyi 100 lira daha yukarı çekebilirseniz steelseries siberia v2 yi öneririm benim kullandığım en iyi kulaklıktı diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı