Steelseries Siberia 150 vs Logitech g230 vs Hyperx Cloud Core

berkbicer

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini tercih etmeliyim karar veremedim. Siberia nedense çok hoş geliyor kafam ona biraz daha yatkın ancak hala tam emin olamıyorum ve paramın boşa gitmesini istemiyorum. Siz olsanız hangisini alırdınız, tercihiniz ne olurdu bilmek istiyorum. Teşekkürler.

Siberia 150 mikrofon kullandığında kulaklığın sesini ilettigi için önermem g230 ile HyperX arasında kesinlikle HyperX g230 da mikrofon cizirtili diyolar tavsiyem cloud core

Bende siberia 150, logitech g230, hyperx cloud core ve msi ds501 arasında kaldım. İnternette bulduğum kadarıyla inceleme videolarını izledim. İzlediğim bir videoda siberia 150'nin ses kalitesinin logitech g430'dan daha iyi olduğunu ifade ettiler. Biliyorsunuz g430 çok önerilen bir kulaklık. Ayrıca siberia 150 tasarım olarak çok hoşuma gitti. Hyperx cloud core da güzel fakat onun fiyatları daha çok 220 230 lira seviyelerinde. Zaten hyperx kulaklığın mikrofunun çok iyi olduğunu söylüyorlar açıkcası benim için mikrofon çok önemli değil orta seviyelerde olması yeterli. Sırf mikrofon için 40 50 lira fark vermek bana mantıklı gelmiyor. Logitech g230u yerden yere vuranlar var anladığım kadarıyla pek tavsiye edilmiyor. Msi ds501 hakkında pek bir şey bulamadım. Bende bu gidişle siberia 150 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…