Y Yiğit H. Gökcan Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #11 Israfill dedi: Bende ikisi arasında kalmış durumdayım. Acaba hangisini tercih ettin ve memnun etti mi seni ? Genişletmek için tıkla... Siberia'yı tercih ettim iyiki de etmişim indirimdeyken 189 TL'ye aldım. Gerçekten muhteşem. Kesinlikle bu.
Israfill dedi: Bende ikisi arasında kalmış durumdayım. Acaba hangisini tercih ettin ve memnun etti mi seni ? Genişletmek için tıkla... Siberia'yı tercih ettim iyiki de etmişim indirimdeyken 189 TL'ye aldım. Gerçekten muhteşem. Kesinlikle bu.
Tunayy Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 214 Çözümler 1 30 Nisan 2017 #12 Yiğit H. Gökcan dedi: Siberia'yı tercih ettim iyiki de etmişim indirimdeyken 189 TL'ye aldım. Gerçekten muhteşem. Kesinlikle bu. Genişletmek için tıkla... Güzel seçim yapmışsınız hayırlı olsun
Yiğit H. Gökcan dedi: Siberia'yı tercih ettim iyiki de etmişim indirimdeyken 189 TL'ye aldım. Gerçekten muhteşem. Kesinlikle bu. Genişletmek için tıkla... Güzel seçim yapmışsınız hayırlı olsun