SteelSeries Siberia 200 Alınır Mı?

ozgunsbkyy

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 200-250 TL'lik bir kulaklık almak istiyorum. Steelseries'in Siberia 200 modelini kullanan var mı?

Ayriyeten başka tavsiyelere de açığım. Asus Cerbereus, Snopy Sn-Rw1, Platronic Gamecom 788, A4 Bloody G501, Logitech G230 bunlarda araştırdıklarım arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece bilgisayarda kullanacaksan Plantronics Gamecom 788 modelini öneririm. Siberia 200'den çok daha iyi bir kulaklıktır.

Hepsiburada'dan Siberia 200'ün siparişini verdim bakalım gelince inceleme yaparım inşallah.

Kullanıyorum. Tavsiye ederim. Ama hepsini dene öyle al. Rahatlık da çok önemli.
Merhaba bende kulaklığı almayı düşünüyorum. Biraz görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Bir de size zahmet kulaklığın kulağımızı aldığı kısmın (resimdeki gibi) enden ve boydan kaç cm olduğunu söyleyebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden )))

Dosya Ekleri

• steelseries-siberia-200-oyuncu-kulakliği-inceleme-technopat-6.jpg
    325,9 KB · Görüntüleme: 169
Google.com'da her ürünün bilgisi bulunmakta. Bu linki herkese vermem değerinizi verin.

Bende alacağım çok kararsızım. Başka bir kulaklık var GamePower 7.1 diye 110₺ acaba hangirisini alsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…