SteelSeries Siberia 200 Ses Az Çıkma Sorunu

CelalTan

Hectopat
Daha fazla  
İndirimden aldığım oyuncu kulaklığım beklediğim performansı vermiyor. Sesi bana biraz az geldi 270 TL bir oyuncu kulaklığına göre. İnternetten araştırdım acaba bir yazılımı var mı diye fakat bulamadım. Tek öğrendiğim kulaklığın içinde ses kartı bulunmuyormuş yani anakart ne kadar iyiyse ona göre ses veriyormuş. Anakartım MSI H170M PRO-VDH sizce anakartımın ses desteğimi kötü kulaklığımda mı bir sıkıntı var ?

10 TL'ye USB ses kartı alabilirsiniz. Ses ve mikrofon olarak az da olsa bir artış olabilir. Ya da kendinizde bulunan Siberia 200 modelini telefonunuzla dinleyin, sonra da bir mağazaya gidin ve orada ki Siberia 200 modelini telefonunuzla dinleyin. Eğer arada ses farkı var ise aldığınız yere geri verirsiniz, düzeltirler. Eğer sorun düzelmezse, iade edin. Onun yerine o fiyatlarda olan Hyperx Cloud Core modelini alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı