SteelSeries Siberia 200 vs. Gamepower Magnus V2

Hangisi Daha İyi

• Oy verenlerin toplamı
    18

PeLowS

Decapat
Arkadaşlar merhaba, ileriki günlerde yeni bir kulaklık ve klavye alacağım ve çok kararsız kaldım.
Bazı arkadaşlarım SteelSeries Siberia 200, bazı arkadaşlarım ise Gamepower Magnus V2 öneriyor.
Siberia 200 kulaklığın fiyatı N11 üzerinde 300 TL, Magnus V2 fiyatı ise 150 TL, eğer Siberia V2 alırsam klavye almayı biraz ertelemem gerekecek. Siberia 200 kulaklığı Mediamarkt mağazasında GameZone da denemiştim ancak Gamepower Magnus V2 kulaklığı daha önce hiç denemedim ve Youtube üzerinde sadece bir inceleme videosu bulabildim ancak ne mikrofon testi ne de oyunlar içindeki performans gösterilmiş. Peki siz ne önerirsiniz? Sibera 200 alıp klavyeyi sonra almak mı?
Yoksa Magnus V2 ve klavyeyi aynı anda almak mı?

Oynadığım oyunlar;
- Counter Strike : Global Offensive
- Rainbow Six Siege
- PlayerUnkown BattleGrounds
- Fortnite

Bir de unutmadan arkadaşlarımdan Discord'dan konuştuğum ve oynadığım tüm oyunlarda takım işi haberleşme gerektiği için mikrofon benim için gerçekten çok önemli. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler. Magnus V2'ye sahip olan arkadaşlar deneyimlerini ve şikayetlerini belirtirlerse sevinirim. Bir de okullar başladığı için o kadar değil ama tatil zamanlarında günümün 7-8 saati bilgisayar başında geçiyor (Film, oyun, müzik vs).

Son düzenleyen: Moderatör:
Siberia 200 mikrofonu dışarda değil içerdeymiş. sen mikrofona bastığın zamanda o an ne duyuyorsan aynısını arkadaşlarına iletiyormuş. öyle bir kullanıcı yorumu okumuştum sonra Arcris 3 almıştım.
Bu arada senin için bir kulaklık önerisi de ben sunayım bütçe aynı neredeyse.
Snopy Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround hafif ve güzel bana göre tek sıkıntısı
mikrofonun ucundaki ışığı kapatamıyoruz sanırım baya bi parlıyor.

peki konudısı kalıcak biraz ama
steel series 150 mi
yoksa
trust gtx 354 creon mu?
Tabii ki Steelseries öneririm fakat asla Siberia 150 önermem, bende 1-2 yıl önce vardı sadece 8-9 aylık kullanımdn sonra kulaklık sağ tarafından kırıldı. Steelseries almak isterseniz bütçenizi biraz daha esnetip Siberia 200 hatta Arctis 3 alabilirsiniz.

Tabii ki Steelseries öneririm fakat asla Siberia 150 önermem, bende 1-2 yıl önce vardı sadece 8-9 aylık kullanımdn sonra kulaklık sağ tarafından kırıldı. Steelseries olarak bütçenizi biraz daha esnetebilirseniz Siberia 200 hatta Arctis 3 önerebilirim.
sağol kardeşim ben trust alıyım o zaman çünkü alıcağım başka şeyler var

Kendi adıma konuşuyorum 5,6 ay arctis 3 kullanmış biri olarak ben kulaklığın verdiği sesten hiç memnun değildim. Uzun kullanımda kafanda yok gibi ama verdiği sesten ben memnun değildim.

SteelSeries Siberia 200 kullanan biri olarak söyleyebilirim ki kulaklık tatmin edici şekilde güzel ses veriyor. Hem oyun için hemde müzik için gayet yerinde bir karar olacaktır. Fakat 300 TL verilecek bir kulaklık mı orası tartışılır. Benim gözümde 200 TL maksimum değeri vardır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı