SteelSeries Siberia 200'den sonra Arctis 3 alınır mı?

Frostfear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır SteelSeries Siberia 200 kullanıyorum ve yakın zamanda kulaklığımı değiştirmek istiyorum baktığım fiyat aralığı 450-500 TL gibi. Oyunlarda ses kasma derdim vs yok yani FPS tarzı oyunları çok ciddi biçimde oynamıyorum, aradığım şey daha çok konfor, müzik dinlerken sesin iyi gelmesi (Siberia 200 yeterliydi mesela) terleme çok fazla yapmaması ve başa fazla baskı uygulamaması, baktığımda en iyi aday Arctis 3 gibi hem çoklu alanlarda çalışması hem mikrofonunun kalitesinin daha iyi olması hem de hava alan yastıklara sahip olmasından dolayı ama onun da müzik açısından performansı çok iyi değil diye okudum, deneyimleyen varsa yorum yaparsa sevinirim, başka önerilere de açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger mikrofon cok onemliyse mh751 iyi gibi gozukuyor o konuda. Arctisinki de kotu degil ama iyi de degil, is gorur gibi. Ben cok kullanmiyorum o yuzden arctis 3 e kayacagim. Corsair HS50 den de iyi bence. Arctis 3 suanda cok indirimde oburleriyle arasindaki fiyat farki degmez gibi geliyor bana.
asus rog strix fusion 300 de indirimde 450 ₺şuan hem de ses kartlı , eğer mikrofon önemli değilse bi ona bakın iyi diyorlar mikrofon dışında, ben 752nin indirime girmesini bekleyeceğim kartlı almak için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı