SteelSeries Siberia 650 vs Sennheiser GSP 300

R_cıvan

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kullanmakta olduğum Logitech G430'dan hiç memnun değilim. Kulaklığımı değiştirmek istiyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sennheiser GSP 300'ü tavsiye ederim fakat bütçeyi arttırarak GSP 350 alınabilir. Steelseries alcam derseniz Siberia serisi yerine Arctis serisi alın.

Sennheiser GSP 300 kullanıyorum ve çok memnunum.

Şu an kullanmakta olduğum Logitech G430'dan hiç memnun değilim. Kulaklığımı değiştirmek istiyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.
Gsp300üm dün geldi gayet memnunum, ürünü elinize aldığınızda kalitesini belli ediyor

Sanırım Steelseries Arctis 5 alacağım.Sennheiser Gsp 300 indirimde olduğundan dolayı yazmıştım ama indirim bitmiş.500-600 TL civarında önerebileceğiniz başka
kulaklıklar var mı ?

Sennheiser GSP 300 kullanıyorum. Benim kulaklarımı 2 saat sonra sıkmaya başladı. Birazda terletmişti. Kulaklarım ağrımaya başladı. Bir daha alacağımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…