B Berk Mustu Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #1 Bugün SteelSeries Siberia P100 aldım ancak mikrofonu nasıl okutacağımı bilmiyorum. Dizüstünün kendi mikrofonu kullanıyor hala. SteelSeries Engine yükledim orada desteklemediği yazıyordu, nasıl mikrofonu ayarlayabilirim?
Bugün SteelSeries Siberia P100 aldım ancak mikrofonu nasıl okutacağımı bilmiyorum. Dizüstünün kendi mikrofonu kullanıyor hala. SteelSeries Engine yükledim orada desteklemediği yazıyordu, nasıl mikrofonu ayarlayabilirim?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #2 Kulaklığın jacki tek girişli mi ? Nereye taktınız ?
B Berk Mustu Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #3 Barış Tolon dedi: Kulaklığın jacki tek girişli mi ? Nereye taktınız ? Genişletmek için tıkla... Evet tek girisli. Nereye taktin derken anlamadim tam kulaklik yerine taktim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2017
Barış Tolon dedi: Kulaklığın jacki tek girişli mi ? Nereye taktınız ? Genişletmek için tıkla... Evet tek girisli. Nereye taktin derken anlamadim tam kulaklik yerine taktim.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #4 Mikrofon için ayrı bir çıkış var değil mi ? Kasaya takıyorsunuz değil mi kulaklığı ?
B Berk Mustu Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #5 Barış Tolon dedi: Mikrofon için ayrı bir çıkış var değil mi ? Kasaya takıyorsunuz değil mi kulaklığı ? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir cıkış yok tek bir tane çıkış var bilgisayarim dizustu zaten kulaklık girişine takıyorum.
Barış Tolon dedi: Mikrofon için ayrı bir çıkış var değil mi ? Kasaya takıyorsunuz değil mi kulaklığı ? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir cıkış yok tek bir tane çıkış var bilgisayarim dizustu zaten kulaklık girişine takıyorum.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #6 Anladım o zaman bilmediğim bir problem yazılımsal kaynaklı.
E epiferin Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #7 bende aldım ama tek jak girişi var microfon nasıl aktif edebilirim yardımcı olur musunuz Barış Tolon dedi: Anladım o zaman bilmediğim bir problem yazılımsal kaynaklı. Genişletmek için tıkla... bende aldım ama tek jak girişi var microfon nasıl aktif edebilirim yardımcı olur musunuz
bende aldım ama tek jak girişi var microfon nasıl aktif edebilirim yardımcı olur musunuz Barış Tolon dedi: Anladım o zaman bilmediğim bir problem yazılımsal kaynaklı. Genişletmek için tıkla... bende aldım ama tek jak girişi var microfon nasıl aktif edebilirim yardımcı olur musunuz
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #8 Ayrıştırıcı almanız lazım.
E epiferin Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #9 Barış Tolon dedi: Ayrıştırıcı almanız lazım. Genişletmek için tıkla... ayrıştırıcı aldıktan sonra başka bi işlem yapmam gerekiyor mu peki
Barış Tolon dedi: Ayrıştırıcı almanız lazım. Genişletmek için tıkla... ayrıştırıcı aldıktan sonra başka bi işlem yapmam gerekiyor mu peki