Steelseries Siberia Raw Kulaklık & Steelseries Qck Heat Orange MousePad Kutu Açılımı + İnceleme

Merhaba, bir sorum olacak. Kulaklığın yastık kısımları sonuçta cildimize temas eden bir malzeme bunlar, terimizi falan emerler.Bu yastık kısımlarını temizlemek istediğimizde çıkarılabiliyor mu?
Bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

İyi günler...

Terleme hem kişisel hem de çevresel nedenlerden dolayı kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İç Anadolu gibi bir bölgede yaşıyorsanız bu kulaklığı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben Adana'da yaşıyorum ve kulaklık orada terletti 2-3 saat kullanımdan sonra ama şuan okulum için İç Anadolu'dayım ve burada nem oranı çok az olduğu için 5 saat takılı kalsa bile hiçbir şekilde kulağım terlemedi.

Mousepad'in linkini atabilirmisiniz acaba ?

Mousepad'in linkini atabilirmisiniz acaba ?
Amazon'dan satın aldığım ürün linki: http://www.amazon.com/gp/product/B00FVPXRWC?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
Ancak şu an Türkiye'ye gönderilemiyor olarak gözüküyor.
Türkiye'den almak isterseniz link: SteelSeries QcK Heat Orange Mousepad
Başka sitelerde daha ucuza bulabilirsiniz. GameEkstra ve Teknosa'da görünen fiyatlar daah ucuz ancak stokta görünmediği için bu linki verdim.

PS3'te çalışır mı ?
Sitesinde "Built-in USB audio connection for use on PC, Mac and PS4" şeklinde bir ibare var.
Bunun dışında Steelseries'in SSS ( FAQ) kısmında benzer bir soru ve cevabını buldum.
Frequently Asked Questions - Can I connect my SteelSeries USB headset to a Playstation 3?
Burda verilen cevaba göre PS3 USB üzerinden ses çıkışı sağlamıyormuş. Ses çıkışları direkt olarak ekrana bağlıymış HDMI üzerinden. USB'ye bu tip bir headset kulaklık takmanız durumunda sadece mikrofonunu kullanabilirsiniz diye cevap vermiş. PS3'ten kulaklığa ses çıkışı alabilmek için kulaklığı eğer destekliyorsa monitör ya da TV üzerinden bir bağlantıyla kullanabileceğiniz yazıyor.

selam. mikrofonla konuşurken, kulaklıktan çıkan sesin mikrofona geldiğine dair yorumlar okudum. böyle bişey gerçek mi?

bahsettiğim sorun tam olarak bu: Siberia Raw prism mikrofon sorunu

Evet gerçek. Belli bir seviyenin üstünde dinlediğin şeyler Skype, TeamSpeak benzeri programlardan karşıya gidiyor. Bu sebeple ben de yeni bir kulaklık satın aldım ve Siberia Raw Prism'i uygun bir fiyattan satmak istiyorum. Yine de ilgilenirsen ulaşabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…