Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2016 #1 SteelSeries Siberia Raw Prism kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi ? Kulaklığa gelen sesleri mikrofon direk dışarıya iletiyor mu ? Oyun performansı ve mikrofon performansı nasıl ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2016
SteelSeries Siberia Raw Prism kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi ? Kulaklığa gelen sesleri mikrofon direk dışarıya iletiyor mu ? Oyun performansı ve mikrofon performansı nasıl ?
gsenesgs1923 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 508 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2016 #2 SS alıcaksan siberia modellerinden birini al Sent from my iPhone using Tapatalk
Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2016 #3 Siberia Raw Prism zaten ama ürün hakkında yorumları merak ettim sadece. Siparişini verdim ayrıca.
Grand35 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2016 #4 Memnun kaldınız mı?
Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #5 Çarşamba günü kargoya verildi ptt henüz bana ulaştıramadı kardeşim Yarın elimde olacak ürün. İncelemesini yapacağım. Çok güzel bir ürün. Herkese öneririm. Ses kalitesi olsun, mikrofon kalitesi olsun harika bir ürün. CS GO da denedim wall hack gibi dolanıyorum .
Çarşamba günü kargoya verildi ptt henüz bana ulaştıramadı kardeşim Yarın elimde olacak ürün. İncelemesini yapacağım. Çok güzel bir ürün. Herkese öneririm. Ses kalitesi olsun, mikrofon kalitesi olsun harika bir ürün. CS GO da denedim wall hack gibi dolanıyorum .