L lbland Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bu siberia v2 mi siberia raw mı? Hangi kulaklık daha iyidir? Up
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #2 Siberia v2 daha iyi fakat anakartınızda yer alan ses kartıda önemli.
L lbland Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #3 Nerden anlicam ses kartini cahilimde biraz Sociologist dedi: Siberia v2 daha iyi fakat anakartınızda yer alan ses kartıda önemli. Genişletmek için tıkla... bekliyorum Ses kartim yok arkadaslar
Nerden anlicam ses kartini cahilimde biraz Sociologist dedi: Siberia v2 daha iyi fakat anakartınızda yer alan ses kartıda önemli. Genişletmek için tıkla... bekliyorum Ses kartim yok arkadaslar
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #4 Ses kartını pek bulamazsın Siberia'nın. Bana sorarsan Amazon'dan Siberia V2 Orange Edition al hazır ses kartlı o. 82 dolar falan olması lazım.
Ses kartını pek bulamazsın Siberia'nın. Bana sorarsan Amazon'dan Siberia V2 Orange Edition al hazır ses kartlı o. 82 dolar falan olması lazım.
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #5 Sociologist dedi: Ses kartını pek bulamazsın Siberia'nın. Bana sorarsan Amazon'dan Siberia V2 Orange Edition al hazır ses kartlı o. 82 dolar falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Gümrüğe takılmıyor demi? @Sociologist Son düzenleme: 27 Haziran 2015
Sociologist dedi: Ses kartını pek bulamazsın Siberia'nın. Bana sorarsan Amazon'dan Siberia V2 Orange Edition al hazır ses kartlı o. 82 dolar falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Gümrüğe takılmıyor demi? @Sociologist
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #6 Şu an ürün pahalı. 10 dolar falan kargo aldığı için. Normal Siberia v2 50 dolar.
L lbland Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #7 amazon karıştırmak istemiyorum bu 2 üründen hangisi daha iyiyse onu alıcam 5.1 bana yeter artar öyle çok şey istemiyorum zaten günlük hayatta siberia v2 kullanılırmı sizce? Up Up
amazon karıştırmak istemiyorum bu 2 üründen hangisi daha iyiyse onu alıcam 5.1 bana yeter artar öyle çok şey istemiyorum zaten günlük hayatta siberia v2 kullanılırmı sizce? Up Up