Steelseries Siberia v3 Prism Vs Kingston hyperX could 2

Bylazerguy01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım Amerika'dan gelecek bu 2 kulaklık arasında kaldım. Bazı kişiler HyperX'in daha konforlu olduğunu fakat mikrofonunun kötü olduğunu söylüyolar. Steelseries'inde hyperX'e göre daha az konforlu olduğu söyleniyor. Hangisini tercih etmeliyim?

Ben Steelseries Siberia V3'ü yılbaşı indirimlerinde Amazon.com üzerinden satın aldım ürün bana yaklaşık 72 dolara mal oldu. 18 günde teslim aldım. Ürün yurt dışından alındığından Türkiye'deki Steelseries garantiyi kabul etmiyor. Kablosu çok güzel dolanıp bükülmüyor. Uzunluğu iyi. Kafada çok rahat duruyor ve ağırlık yapmıyor. Sesler ve mikrofon çok iyi ben tavsiye ediyorum. HyperX kullanmadım ama ben senin yerinde olsam Youtube'daki karşılaştırma videolarına bakardım. Görsellere bakarak şunu söyleyebilirim. Steelseries'e göre Cloud2'deki kafa bandı sabit olduğundan uzun süreli kullanımda biraz sıkıntı yapabilir Steelseries'de kafa bandı hareketli ve sen kafana taktığında kendisi ayarlıyor. Buna ek olarak Cloud2'deki mikrofon sadece yukarı aşağı kapatılabiliyor gibi görünüyor. Buda mikrofonun kırılma riskini doğuruyor. Dikkatli kullanman gerekli. Steelseries'de mikrofonu içine ittirip masanın üstünde rahatlıkla bırakabiliyorsun.

HyperX. Eğer ikisi arasında kıyas yapılacaksa. Ama bence Logitech G633 çok daha iyi bir seçim olur. V3 sadece ışıklı ve steelseries diye fanboyluğa gerek yok. Özellik olarak çoğu oyuncu kulaklığından daha az özellikler sunuyor. HyperX te orjinal 7.1 değil de virtual 7.1 var. Fakat 633 ün true 7.1 i ile mükemmel 7.1 deneyimi yaşarsın.

HyperX. Eğer ikisi arasında kıyas yapılacaksa. Ama bence Logitech G633 çok daha iyi bir seçim olur. V3 sadece ışıklı ve steelseries diye fanboyluğa gerek yok. Özellik olarak çoğu oyuncu kulaklığından daha az özellikler sunuyor. HyperX te orjinal 7.1 değil de virtual 7.1 var. Fakat 633 ün true 7.1 i ile mükemmel 7.1 deneyimi yaşarsın.

SS V3'in 3.5mm soketli versiyonunu kullanıyorum. Işıklı ve prism olan versiyonu değil. Daha evvel kullandığım Logitech G230'un kablolarının dolaşması ve düğüm olmasından dolayı bir sıkıntı çektim. En sonunda mikrofonu ve seslerinde sıkıntı oluştu ve kullanılamaz hale geldi. Bu yüzden Logitech ürün önermemeye ve memnuniyetsizliğimi dile getirmeye çalışıyorum. Herhangi bir HyperX ürünü kullanmadığım için ürünü kötülemek yada yanlış yönlendirme yapmak istemedim. Sadece fotoğraflara bakarak bazı şeyler yorumladım.

SS V3'in 3.5mm soketli versiyonunu kullanıyorum. Işıklı ve prism olan versiyonu değil. Daha evvel kullandığım Logitech G230'un kablolarının dolaşması ve düğüm olmasından dolayı bir sıkıntı çektim. En sonunda mikrofonu ve seslerinde sıkıntı oluştu ve kullanılamaz hale geldi. Bu yüzden Logitech ürün önermemeye ve memnuniyetsizliğimi dile getirmeye çalışıyorum. Herhangi bir HyperX ürünü kullanmadığım için ürünü kötülemek yada yanlış yönlendirme yapmak istemedim. Sadece fotoğraflara bakarak bazı şeyler yorumladım.
Şimdi bakıldığında Technopat tarafından incelenen bir ürün ve onlarda ürünün gayet rahat olduğunu söylemeleri üzerine ve bu ürünü başka arkadaşlarımdan'da dinledim ve ürünün konfor ve kalite bakımından güzel bir kulaklık olduğunu anladım aynı zamanda bu kulaklığı Oxichampion'da kullanıyor ve mikrofonunu yayınlarında kullanıyor

V3 Prism almayı düşünüyorum bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

V3 Prism almayı düşünüyorum bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben zaten Razer kraken 7.1 chroma'yı eledim fakat hala ikisinin arasındayım fakat kullanan kişiler arasında herkez hyperX cloud 2 öneriyer bence sende ona yönelmelisin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı