lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 7 Ekim 2023 #1 Hangisi daha iyi ses kastırır? Sesi daha kaliteli yapar? Razer 7.1 biraz sesi boğuyor gibi geldi. 42.5 TL'ye satın alınmalı mı Dolby?
Hangisi daha iyi ses kastırır? Sesi daha kaliteli yapar? Razer 7.1 biraz sesi boğuyor gibi geldi. 42.5 TL'ye satın alınmalı mı Dolby?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 7 Ekim 2023 #2 SteelSeries Sonar kullanılabilir. Zaten herkese ücretsiz yapıldı, önceden SteelSeries ürününüz olmadan kullanmanıza izin vermiyordu.
SteelSeries Sonar kullanılabilir. Zaten herkese ücretsiz yapıldı, önceden SteelSeries ürününüz olmadan kullanmanıza izin vermiyordu.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 7 Ekim 2023 #3 534747 dedi: SteelSeries Sonar kullanılabilir. Zaten herkese ücretsiz yapıldı, önceden SteelSeries ürününüz olmadan kullanmanıza izin vermiyordu. Genişletmek için tıkla... Peki Razer'ın 7.1'inden iyi mi? Bir de Dolby Atmos daha iyiyse onu alacağım.
534747 dedi: SteelSeries Sonar kullanılabilir. Zaten herkese ücretsiz yapıldı, önceden SteelSeries ürününüz olmadan kullanmanıza izin vermiyordu. Genişletmek için tıkla... Peki Razer'ın 7.1'inden iyi mi? Bir de Dolby Atmos daha iyiyse onu alacağım.
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 7 Ekim 2023 #4 lz8 dedi: Peki Razer'ın 7.1'inden iyi mi? Bir de Dolby Atmos daha iyiyse onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Sonar 360 ses özelliği gerçekten farkı hissettiriyor, para vermenize gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten ücretsiz olduğu için indirip 15-20 dakika kurcalayın, programı çözdükten sonra hoşunuza gidecektir.
lz8 dedi: Peki Razer'ın 7.1'inden iyi mi? Bir de Dolby Atmos daha iyiyse onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Sonar 360 ses özelliği gerçekten farkı hissettiriyor, para vermenize gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten ücretsiz olduğu için indirip 15-20 dakika kurcalayın, programı çözdükten sonra hoşunuza gidecektir.
rRGg Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #5 SteelSeries kulaklığınız yoksa Dolby tercih edebilirsiniz. Ama varsa kesinlikle sonarı kullanın. Razer hakkında bir yorumum yok kullanmadım.
SteelSeries kulaklığınız yoksa Dolby tercih edebilirsiniz. Ama varsa kesinlikle sonarı kullanın. Razer hakkında bir yorumum yok kullanmadım.