SteelSeries Stratus+ Bluetooth ile PC'ye bağlanır mı?

@771722 Merhaba bende bu konudan çok rahatsız oldum. Bluetooth LE adaptörünü bulabildiniz mi? Bulabildiyseniz Stratus+ üzerinde denediniz mi?
Asus, tp link vb türlü türlü adaptör denedim ama maalesef. En son aldığım asus adaptörün kutusunda bile kocaman LE yazıyor ama olmadı maalesef. Şuanda yedek telefondan görüntü ses kapatarak steam link ile pcye bağlanıyorum gamepadı da telefona bağlıyorum bu şekilde rahatça kullanıyorum.

ASUS, TP-Link vb türlü türlü adaptör denedim ama maalesef. En son aldığım ASUS adaptörün kutusunda bile kocaman le yazıyor ama olmadı maalesef. Şu anda yedek telefondan görüntü ses kapatarak Steam Link ile PC'ye bağlanıyorum gamepadı da telefona bağlıyorum bu şekilde rahatça kullanıyorum.

Tamam. Anladım. Teşekkürler.

Bende ne yaptıysam olmadı Duo modeli ile karıştırdım daha doğrusu bilmeden sipariş verdim şimdi tekrar kendim ilana koydum satacağım Allah'tan yadigar F710 num var :)

SteelSeries Stratus+ aldım yalnız kablosuz bir şekilde PC'ye bağlanır mı? PC'de Bluetooth mevcut.
Normal bluetooth ile bağlayıp Steam girdisiyle tuşları düzenleyince bende çalıştı (Windows 11) fakat L2 ve R2 tuşları analog olarak algılanmıyor, yarış oyunları için olmaz yani de diğer oyunlar için olabilir

Normal bluetooth ile bağlayıp Steam girdisiyle tuşları düzenleyince bende çalıştı (Windows 11) fakat L2 ve R2 tuşları analog olarak algılanmıyor, yarış oyunları için olmaz yani de diğer oyunlar için olabilir
Teşekkürler bende aynısı yaptım siz dedikten sonra ve çalıştı. Sadece bir oyunda olmadı o oyunu da kablo ile oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı