_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #11 Mert dedi: Despec Bilgisayar'a yollayın. Sorun çıkarsa veya yenisiyle değiştirmezlerse Steelseries Danimarka'ya RMA açacaksınız, garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam nedir bu RMA ben sitesinden biriyle irtibat kurmuştum bana türkiyeye gönderemiyoruz demişlerdi.
Mert dedi: Despec Bilgisayar'a yollayın. Sorun çıkarsa veya yenisiyle değiştirmezlerse Steelseries Danimarka'ya RMA açacaksınız, garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam nedir bu RMA ben sitesinden biriyle irtibat kurmuştum bana türkiyeye gönderemiyoruz demişlerdi.
mct41 Centipat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #12 mustafa hvz dedi: SteelSeries ile Logitech mantığı aynı aslında müşteriyi mağdur etmiyorlar şahsen ben deneyimledim. SteelSeries teknik servis Kocaeli il sınırları içerisindeydi en son. Genişletmek için tıkla... Kocaeli de tam olarak nerdeydi acaba biliyor musunuz?
mustafa hvz dedi: SteelSeries ile Logitech mantığı aynı aslında müşteriyi mağdur etmiyorlar şahsen ben deneyimledim. SteelSeries teknik servis Kocaeli il sınırları içerisindeydi en son. Genişletmek için tıkla... Kocaeli de tam olarak nerdeydi acaba biliyor musunuz?
Sanan Gojayev Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #13 kulaklık için soruyorsanız sesgelmiyo com a tamir ettirebilirsiniz.