xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 İyi akşamlar, günlük kullanım, sesli sohbet ve CS2 gibi FPS tür oyunlar için kulak içi kulaklık arıyordum 3 adet kulaklığa rastladım bunlar: Steelseries Tusq HyperX Cloud Earbuds II Veya fazla masraf yapmadan. Lecoo HT105'mı almalıyım? Ya da önerebileceğiniz kulak içi kulaklık var mıdır?
İyi akşamlar, günlük kullanım, sesli sohbet ve CS2 gibi FPS tür oyunlar için kulak içi kulaklık arıyordum 3 adet kulaklığa rastladım bunlar: Steelseries Tusq HyperX Cloud Earbuds II Veya fazla masraf yapmadan. Lecoo HT105'mı almalıyım? Ya da önerebileceğiniz kulak içi kulaklık var mıdır?
Z zahidnt0 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Yine kimsenin cevap yazmadığı güzel karşılaştırmalardan biri heba olmasın diye hortlatıyorum ayrıca ihtiyacım olduğundan da bu girişimde bulundum hocalarıma teşekkürler şimdiden.
Yine kimsenin cevap yazmadığı güzel karşılaştırmalardan biri heba olmasın diye hortlatıyorum ayrıca ihtiyacım olduğundan da bu girişimde bulundum hocalarıma teşekkürler şimdiden.