slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Ağustos 2024 #1 Dün Rival 3 mouse aldım ve uygulamasını indirince oyunlarda FPS düşmesi oldu gibi.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.438 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 1 Ağustos 2024 #2 slim14 dedi: Dün Rival 3 mouse aldım ve uygulamasını indirince oyunlarda FPS düşmesi oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Psikolojik olabilir mi uygulama dogru duzgun sistem kullanmiyor zaten arka planda calisiyor 70 MB falan RAM kullaniyordu herhalde sisteminiz ne.
slim14 dedi: Dün Rival 3 mouse aldım ve uygulamasını indirince oyunlarda FPS düşmesi oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Psikolojik olabilir mi uygulama dogru duzgun sistem kullanmiyor zaten arka planda calisiyor 70 MB falan RAM kullaniyordu herhalde sisteminiz ne.
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Hocam bende de aynı mouse ve aynı program var ama max 2-3fps fark ediyordur.(Eğer otomatik oyun kaydı kapalıysa)
Hocam bende de aynı mouse ve aynı program var ama max 2-3fps fark ediyordur.(Eğer otomatik oyun kaydı kapalıysa)
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Ağustos 2024 #4 ceyiz43 dedi: Psikolojik olabilir mi uygulama dogru duzgun sistem kullanmiyor zaten arka planda calisiyor 70 MB falan RAM kullaniyordu herhalde sisteminiz ne. Genişletmek için tıkla... HortumIsComing dedi: Hocam bende de aynı mouse ve aynı program var ama max 2-3fps fark ediyordur.(Eğer otomatik oyun kaydı kapalıysa) Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kapattım biraz daha iyi valorant oynarken öyle bir kastı ki.
ceyiz43 dedi: Psikolojik olabilir mi uygulama dogru duzgun sistem kullanmiyor zaten arka planda calisiyor 70 MB falan RAM kullaniyordu herhalde sisteminiz ne. Genişletmek için tıkla... HortumIsComing dedi: Hocam bende de aynı mouse ve aynı program var ama max 2-3fps fark ediyordur.(Eğer otomatik oyun kaydı kapalıysa) Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kapattım biraz daha iyi valorant oynarken öyle bir kastı ki.