2 markanın da mouselarını kullanmıştım, en çok alınan modellerdendi. Giriş seviye olduğundan olsa gerek, hepsi cacık oldu. Kimi zaman garanti bitmeden önce, kimi zaman garanti bittikten sonra.
Üst seviye ürünleri nasıldır bilmiyorum ama şuan param olsa ikisini de tercih etmezdim.
İkisi de artık piyasada gereksiz pahalı olarak görüyorum yabancı marka ekipmanlara yöneldi çoğu kişi bende dahil. Eskiden SS Prime almıştım güzel mouse hala kullanıyorum uyguna almıştım ama şimdiki zamanlarda ikisi de alınmaz.
SteelSeries'in giriş seviye kulaklık mouse ve klavyesini kullanıyorum, memnunum. Ama eskiden bir ismi vardı, bence artık yok. Zibilyon tane marka türedi, hangisini alacağımızı şaşırdık ama normal oyun oynayacağım diyorsan hangisi hoşuna gidiyorsa al geç.
Kulaklık ve fareyi baz aldığımızda Logitech çok daha iyi, SS fareleri çöp Prime dışında iyi faresi yok, kulaklık konusundada Logitech daha iyi G935 Gpx 1 Gpx 2 Astrolar olsun. Klavyede ikiside overpriced hemde baya.
Fiyatları karşılaştırmaya dahil etmezsek.
Kulaklık konusunda SteelSeries.
Mouse konusunda Logitech.
Klavye konusunda Logitech.
Mouse pad konusunda SteelSeries
Daha iyi gibi geliyor bana.
Fiyatları karşılaştırmaya dahil etmezsek.
Kulaklık konusunda SteelSeries.
Mouse konusunda Logitech.
Klavye konusunda Logitech.
Mouse pad konusunda SteelSeries
Daha iyi gibi geliyor bana.
Steelseries'in kulaklıkları okadarda iyi değil, Logitech'in kulaklıkları sadece G pro x g pro x2 g733 vb değil Astro serileride var, Logitech Astroyu satin aldiktan beri kulaklik uretimini ustlendi ve sadece Astro serisi tüm novalardan daha iyi.