Alfa_Romeo147
Centipat
Merhaba arkadaşlar, kulaklık almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Hangi marka alayım?

SteelSeries.Merhaba arkadaşlar, kulaklık almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Hangi marka alayım?
Merhaba arkadaşlar, kulaklık almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Hangi marka alayım?
İkisi de iyi markalar, ama bence kulaklıklar için bence de SteelSeries, Logitech'de iyi ama onlar daha fazla mouse ve klavyede en iyi seçimlerdir.
Marka degil model onemli ben mesela Logitech musteri ilgisini seviyorum kesinlikle musteriye destek olma içerisindeler.
Evet Logitech G705 mouse kullanıyorum çok memnunum ama Logitech kulaklık için sesi az çıkıyor diyorlar.
Logitech gerçekten güzel ama çok uygulama problemleri oluyor.
logitech g435 kullanıyorum 3 yıldır. bi kaç kulaklık daha takmıştım ama taktığım açık ara en iyi kulaklık. steelseries'i bilmem ama g435 öneririm. aşşırı derecede hafif, baen varlığını hissetmiyorsunuz bile ve ben hiç bir sorun yaşamadım.4000TL ben o fiyata artis Nova 4X almayı düşünyorum alınır mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.