SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadaşlar bu iki mouseden birini almak istiyorum hangisi daha iyidir? Tutuş stili vs önemli değil elim büyük mouse küçük olmasın yeter. Bu ikisi de küçük değil gibi gözüküyor zaten. Hangisinin sensörü falan daha iyidir?
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadaşlar bu iki mouseden birini almak istiyorum hangisi daha iyidir? Tutuş stili vs önemli değil elim büyük mouse küçük olmasın yeter. Bu ikisi de küçük değil gibi gözüküyor zaten. Hangisinin sensörü falan daha iyidir?
1000 maks hocamBütçe en fazla kaça çıkar hocam.
Hocam Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları böyle bir mousede varmış bu nasıldır?SteelSeries alın. Razer olan bende var. Çokta memnunum değilim.
1000 maksimum hocam.
Hocam Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları böyle bir farede varmış bu nasıldır?
Hocam SS havaya kaldırınca problem yapıyormuş hiç deneyimlediniz mi?Bence Razer alın. İki mouse'uda kullandım evet SS daha kaliteli sensörü falan var ancak tasarımı inanılmaz kötü. Nefret ettirdi kendisinden, Razer ise elime çok güzel oturuyor.
Çok kötü kronik sorunlular alıp da 3 ay kullananı görmedim sanırım daha VXE R1 Wireless Mouse çıkabilirseniz bunu alın çıkamazsanız SS Prime Plus.
Hocam bu iki mouseyi hiç duymadım ya bilemiyorum.ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
Bütçe çıkıyorsa buna da bakabilirsin.