SteelSeries vs Razer

Hocam bu iki fareyi hiç duymadım ya bilemiyorum.

SS+ bayağı almak istiyorum aslında ama hiç görmediğim için onu da karar veremedim.

A9 daha yeni kullanan yok ama VXE R1 ülkenin milli mouseı oldu resmen öyle çok büyük sorun yaşayanda yok sorunlu bir mouse değil.

VXE ve ATK aynı marka sadece VXE daha çok fiyat performans ATK ise daha premium ürünleri için kullanılan isimlendirme. SS Prime yani alınabilir alınmaz demiyorum ama bütçe çıkarsa ATK A9 bakabilirsin. Alan incelemeciler ve Reddit yorumlarına göre şu an performans olarak iyi olduğunu söylüyorlar.

A9 daha yeni kullanan yok ama VXE R1 ülkenin milli mouseı oldu resmen öyle çok büyük sorun yaşayanda yok sorunlu bir mouse değil.

Yabancılarda kullananlar var zaten çoğu kullanan Plus modeli için bile MCHOSE A7'den daha iyi performans veriyorlar diyorlar.

VXE ve ATK aynı marka sadece VXE daha çok fiyat performans ATK ise daha premium ürünleri için kullanılan isimlendirme. SS Prime yani alınabilir alınmaz demiyorum ama bütçe çıkarsa ATK A9 bakabilirsin. Alan incelemeciler ve Reddit yorumlarına göre şu an performans olarak iyi olduğunu söylüyorlar.

Yabancılarda kullananlar var zaten çoğu kullanan Plus modeli için bile MCHOSE A7'den daha iyi performans veriyorlar diyorlar.

Bizde kullanan yok daha o yüzden hala beklenilmesi gereken taraftayım ben.

Bizde kullanan yok daha o yüzden hala beklenilmesi gereken taraftayım ben.

Ben Ultra modelini aldım. Wraith'de en azından Discord'dan Plus modelini alanlar var bekliyoruz. MCU olarak zaten araştıran birkaç kişi MCU'nun Beken'den daha iyi olduğunu söylüyor. ATK'nın performans bazında hatalı ürünü yok zaten QC sorunu olanlar vardı F1 serisinde ama onda da ağırlıkları farenin bunlara nazaran daha hafif farelerdi zaten.

Ben Ultra modelini aldım. Wraith'de en azından Discord'dan Plus modelini alanlar var bekliyoruz. Mcu olarak zaten araştıran birkaç kişi Mcu'nun Beken'den daha iyi olduğunu söylüyor. ATK'nın performans bazında hatalı ürünü yok zaten qc sorunu olanlar vardı F1 serisinde ama onda da ağırlıkları farenin bunlara nazaran daha hafif farelerdi zaten.

Bende zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum donanım olarak iyi zaten Ultra dolu dolu ona lafım yok çevremde de çok alan var bu mouse özellikle A9'u çok aldılar ama işte insan görmeyince yeni teknoloji olunca ister istemez görmek istiyor bir arkadaştan koparıp bir süre bile kullanırım kendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı