Kurtuluş Can Kunter
Hectopat
Bana kaliteli bir SteelSeries kulaklık önerir misiniz? Wireless istiyorum bu bazi modellerde p+ yazıyor PlayStation için sanırım ama ben PC de kullanmak istiyorum, kullanabilir miyim?
sitesine girip bakın hocam arctis serisine. Bütçenizi yazmamışsınız.Bana kaliteli bir SteelSeries kulaklık önerir misiniz? Wireless istiyorum bu bazi modellerde p+ yazıyor PlayStation için sanırım ama ben PC de kullanmak istiyorum, kullanabilir miyim?
Bugüne kadar SS önerirdim ama artık önermiyorum. Pairing sorunları Engine sorunları çok yaşıyorum son zamanlarda. Aklında bulunsun. Diğer markalara da yönelebilirsin.
ben şu ana kadar sadece SS kullandım. Farklı markalar ile ilgili fazla deneyimim yok. Çevremde de özellikle nova serisinde çok fazla pairing ve mikrofon arızası alıyor. Farklı marka kulaklık için rehberlere bakmanızı öneririmBu PS kulaklıkların PC de kullanabilir miyim ne farkı var?
Ne öneriyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.