Martı Men Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 85 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Herkese merhaba, Steep almayı düşünüyorum indirimde 3 dolar gibi bir şey oluyormuş sizce hiç DLC olmadan güzel olur mu yoksa olmaz mı?
Herkese merhaba, Steep almayı düşünüyorum indirimde 3 dolar gibi bir şey oluyormuş sizce hiç DLC olmadan güzel olur mu yoksa olmaz mı?
Mrajanixmen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Martı Men dedi: Herkese merhaba, Steep almayı düşünüyorum indirimde 3 dolar gibi bir şey oluyormuş sizce hiç DLC olmadan güzel olur mu yoksa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... dostum şuan oyun 24 dolar
Martı Men dedi: Herkese merhaba, Steep almayı düşünüyorum indirimde 3 dolar gibi bir şey oluyormuş sizce hiç DLC olmadan güzel olur mu yoksa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... dostum şuan oyun 24 dolar
Martı Men Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 85 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 indirimde 3 dolara düşüyor kk
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Nisan 2024 #4 Oynanır, ben DLC'siz oynuyorum ve yettiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda keyfine göre alırsın DLC'leri.
Oynanır, ben DLC'siz oynuyorum ve yettiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda keyfine göre alırsın DLC'leri.
bakober Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 282 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 Martı Men dedi: Herkese merhaba, Steep almayı düşünüyorum indirimde 3 dolar gibi bir şey oluyormuş sizce hiç DLC olmadan güzel olur mu yoksa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Epicten alsaydın 70 liraydı Gold editionu...
Martı Men dedi: Herkese merhaba, Steep almayı düşünüyorum indirimde 3 dolar gibi bir şey oluyormuş sizce hiç DLC olmadan güzel olur mu yoksa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Epicten alsaydın 70 liraydı Gold editionu...