canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #1 Dün gece açtığım bir konuydu fakat bir çözüme ulaşamadığım için tekrar açmak zorunda kaldım. Oyun içi bir video çektim sonuna kadar izleyip FPS düşüşlerini görebilirsiniz. Sistem özelliklerim imzamda mevcut soran olursa. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
Dün gece açtığım bir konuydu fakat bir çözüme ulaşamadığım için tekrar açmak zorunda kaldım. Oyun içi bir video çektim sonuna kadar izleyip FPS düşüşlerini görebilirsiniz. Sistem özelliklerim imzamda mevcut soran olursa. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et