Steep oyunu klavye ile oynanır mı?

ekin asilsoy

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Sorum başlıkta ki gibi aslında. Sadece VR oynandığını görmüştüm o yüzden merak ettim sormak istedim. Hazır indirimdeyken almak istiyorum klavye ile oynanıyorsa.

Ben de VR ile oynandığını ilk defa senden duyuyorum. Oyun FPS'e geçince çok zorlaşıyor. Oynanır tabii ki biraz zor tüm tuşlara basmak ama oldukça zevkli bir atmosferi var oyunun sıkılmazsın. Al kesinlikle.

Klavye ile oynanıyorsa kesin alacağım zaten. Kış sporlarını ve kayağı çok severim atmosferde güzele benziyor videolarına baktım.

Steep oynamış biri olarak yazıyorum. Bana göre klavyeden daha çok gamepad ile oynamak zevk veriyor. Bi' ara klavyeyle oynamaya kalktığımda misal kayarken kombo yapmak çok zor oldu benim için. Tabii klavye ile oynayan var, Youtube'da görebilirsin. Tamamen zevk meselesi.

Steep oynamış biri olarak yazıyorum. Bana göre klavyeden daha çok gamepad ile oynamak zevk veriyor. Bi' ara klavyeyle oynamaya kalktığımda misal kayarken kombo yapmak çok zor oldu benim için. Tabii klavye ile oynayan var, YouTube'da görebilirsin. Tamamen zevk meselesi.

Klavye ile oynanıyorsa benim için problem yok. Ben çoğu oyunumu yarış-futbol vs hepsini klavye ile oynuyorum. Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum bakalım :D.

Klavye ile oynanıyorsa benim için problem yok. Ben çoğu oyunumu yarış-futbol vs hepsini klavye ile oynuyorum. Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum bakalım :D.
Yine de mutlaka Youtube'dan oyunun klavye ile oynanış videolarını izleyin, öyle kararınızı verin. Demem şu ki, bazı bölümlerde belli bir kombo ile geçmeniz için klavye ile yapılamıyordur vs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı