Steep™ Alınır Mı?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Başlıkta da belirttiğim gibi Steep™ almayı düşünüyorum fakat çok fazla video göremediğim ve gördüklerim de 5/6 yıllık videolar olduğu için bir sormak istedim. Yakın zamanda oynayan arkadaşlar, oyunu önerirmisiniz? Ben simülasyon oyunlarını seven birisiyim fakat Steep™'de pistler, yarışmalar vs. bir şeyler var mı yoksa sadece istediğin ekipmanları alıp ona göre takılıyor musun? Açıkcası biraz detaya ihtiyacım var oyunun tam olarak nasıl işlediğine dair, şimdiden teşekkürler.

Kış sporlarına çok meraklıysan gerçekten seni eğlendirebilir, mekanikleri/grafikleri bu kategoride en iyisi bence. Oyunun tek sorunu sanırım sunucularını kapattığı için bazı etkinliklerden yararlanamayacak olman. Son oynadığımda sunucuları kapattık gibi bir hata mesajı veriyordu o yüzden sıkılıp ben de silmiştim çünkü bazı görevler sunucu bağlantısı istiyor. Oyunda ustalaştıkça daha da zevk almaya başlıyorsun. Arkaya bir müzik açıp takılmalık bir oyun.

Yarışmalar vardı sunucular kapanmadan önce. Offline da eğlenebilirsin ama ne kadar bilmiyorum, ben tam her şeyi çözmüşken oyun server offline uyarısı verdi yani ben eğlencemi almıştım, senin için nasıl olur aslında bilemiyorum.

Oyunda GTA V'in silah seçme menüsü gibi bir menü var ve o menüden (sahip olduğun) ekipmanları alıp kullanabiliyorsun. Yarışmalar vardı diye hatırlıyorum ama pistler kısmından emin değilim, canım sıkıldığı zaman girip kayak yapmak için almıştım.
Alabiliyorsan Steep yerine Riders Republic almanı tavsiye ederim. Çeşitlilik (ekipman, pist, yarış, etkinlik, kozmetik vb.) açısından daha iyi.
1699704051557.png

Oyunda GTA V'in silah seçme menüsü gibi bir menü var ve o menüden (sahip olduğun) ekipmanları alıp kullanabiliyorsun. Yarışmalar vardı diye hatırlıyorum ama pistler kısmından emin değilim, canım sıkıldığı zaman girip kayak yapmak için almıştım.
Alabiliyorsan Steep yerine Riders Republic almanı tavsiye ederim. Çeşitlilik (ekipman, pist, yarış, etkinlik, kozmetik vb.) açısından daha iyi.
Eki Görüntüle 2010469
Açıkcası demek istediğim şuydu. Snowboard veya kaykayda gerçek yarışlar oluyor, kayak merkezlerinde pist inşa ediyorlar. Bu tarz yarışlar single olarak var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı